Horwin K1 - EVmotorbike

EVmotorbike SRL
Distribuitor autorizat TINBOT, Yadea, SUR-RON in Romania.
Scutere si Motociclete electrice.
Du-te la conținut

Revolutie in E-Mobilitate
Design smart, 4 moduri de condus

Începeți călătoria dvs. în noua eră a e-mobilității urbane cu noul Horwin K1. Designul său revoluționar și caracteristicile high-end au fost optimizate pentru a răspunde în mod specific nevoilor șoferilor moderni. Cu o viteză maximă de 25 de kilometri pe oră, este într-adevăr un nou pas înainte. În plus, noul acumulator litiu-ion atinge autonomii de aproximativ 35 de kilometri.
25 km/h viteza maxima
18 kg greutate neta
35 km autonomia maxima

Motor electric de inalta performanta


Te-ai intrebat vreodata cum se simte accelerarea ca o motocicleta de pe un bicicleta electrica? K1 oferă o putere incredibilă, combinată cu un profil usor și agilitate sporită a condusului.
Lumina LED puternica


Nu vă faceți griji vreodată de condusul in timpul noptii. Horwin K1 este echipată cu o lumină puternică pentru a ilumina drumul din fața dvs. cu temperatură de culoare rece și de intensitate mare. Luminile pot fi aprinse cu ușurință cu butonul de pe ghidon. De asemenea, include lămpile cu LED-uri spate și de frână pentru siguranța dvs.
Usor de pliat


Luați K1 cu dvs. oriunde mergeți sau călătoriți. HORWIN K1 poate fi ușor pliată în câteva secunde și se încadrează usor în orice spatiu. Acest lucru vă permite, de asemenea, să depozitați cu ușurință bicicleta oriunde, de ex. in portbagaj.
Frane pe disc fata si spate


Siguranța este criteriul cel mai important atunci când conduci o bicicleta electrica. Prin urmare, Horwin K1 vine cu frâne pe disc pe partea din față și pe spate pentru a oferi în mod constant încrederea pe care o așteptați de la un astfel de vehicul. Pentru a vă îmbunătăți confortul în timpul călătoriilor lungi, roata din față este echipată cu suspensie suplimentară.


Cockpitul perfect.

Afișajul K1 este ușor de citit în timpul zilei și chiar pe timp de noapte. Acesta oferă toate informațiile de care aveți nevoie să știți.

Mai multe trăsături:

Control ferm: Gestionați fără efort viteza și accelerația cu bara de accelerație integrată.
Moduri multiple de conducere: Nu vă place accelerarea prea lentă sau agresivă? Reglați dinamica de conducere cu diferite moduri de conducere, chiar cu butonul de pe consola de operare.
Luminile și cornul: Partea stângă a barei de ghidare oferă comenzi pentru luminile scuterului (față și spate), precum și pentru cornul integrat, puternic.

HORWIN K1
5.950 RON TVA inclus

V-ați convins? Contacți-ne sau descărcați broșura
Showroom si Service
Str. Catanoaia Nr. 33
Sector 3, cod postal 032903
Bucuresti (Romania)
+40 751 519 940 Cristi
office@evmotorbike.ro

©2022
Înapoi la cuprins