Horwin GT Bike - EVmotorbike

EVmotorbike SRL
Distribuitor autorizat Horwin in Romania. Scutere si Motociclete electrice.
Go to content

Revolutia in E-Mobilitate
Modern, portabil, smart.

Începeți călătoria dvs. în noua eră a mobilității urbane cu noul Horwin GT Bike. Designul său revoluționar și caracteristicile high-end au fost optimizate pentru a răspunde în mod specific nevoilor șoferilor moderni. Cu o viteză maximă de 25 kilometri pe oră, este într-adevăr un nou pas înainte. În plus, noul acumulator litiu-ion o autonomie aproximativa de 40 kilometri. Drept urmare, Horwin GT Bike este listat pe topul scuterelor electrice comparabile.
25 km/h viteza maxima
20 kg greutate neta
50 km autonomia maxima

Motor electric de inalta performanta


Te-ai intrebat vreodata cum se simte accelerarea ca o motocicleta de pe un scuter electric? GT Bike oferă instantaneu o putere incredibilă, combinată cu un profil usor și agilitate sporită. Motorul este amplasat în interiorul roții din spate a scuterului pentru a crește eficiența și dinamica.
Lumina LED puternica


Nu vă faceți griji vreodată de condusul in timpul noptii. Horwin GT Bike este echipată cu o lumină puternică pentru a ilumina drumul din fața dvs. cu temperatură de culoare rece și de intensitate mare. Luminile pot fi aprinse cu ușurință cu butonul de pe ghidon. De asemenea, include lămpile cu LED-uri spate și de frână pentru siguranța dvs.
Usor de pliat


Luați GT Bike cu dvs. oriunde mergeți sau călătoriți. HORWIN GT Bike poate fi ușor pliată în câteva secunde și se încadrează usor în orice spatiu. Acest lucru vă permite, de asemenea, să depozitați cu ușurință bicicleta oriunde, de ex. in garaj.
Frane pe disc fata si spate


Siguranța este criteriul cel mai important atunci când conduci o trotineta electrica. Prin urmare, Horwin GT Bike vine cu frâne pe disc pe partea din față și pe spate pentru a oferi în mod constant încrederea pe care o așteptați de la un astfel de vehicul. Pentru a vă îmbunătăți confortul în timpul călătoriilor lungi, roata din față este echipată cu suspensie suplimentară.
Videoclipul oficial de lansare
Imaginile spun totul.
Ca și cum ar forma o singură matriță

Horwin GT Bike este fabricată dintr-un cadru din aluminiu de magneziu, are o poziție excelentă de ședere și nu lasă impresia ca ar mai lipsi ceva.

Control ferm: controlați viteza și accelerați continuu cu manerul integrat și ușor de utilizat.
Mai multe moduri de conducere: Îți place bicicleta ta mai confortabila sau mai agresiva? Alegeți modul de conducere preferat prin intermediul smartphone-ului APP gratuit, cu o dinamică diferită.
Lumină și claxon: Pe ambele părți ale ghidonului veți găsi comutatoare luminoase pentru luminile din față și spate, precum și butonul pentru claxonul integrat.
Afișaj LCD: Afișaj LCD foarte ușor de citit, cu toate informațiile importante, cum ar fi viteza, starea bateriei, kilometrajul total etc.
Port USB: Dacă doriți să încărcați telefonul mobil, nici o problemă, GT Bike are un port USB integrat pe ghidon.
V-ați convins? Contacți-ne sau descărcați broșura

HORWIN GT Bike
1290 Euro TVA inclus

Showroom si Service
Str. Catanoaia Nr. 33
Sector 3, cod postal 032903
Bucuresti (Romania)
+40 722 545 401 Emil
+40 751 519 940 Cristi
office@evmotorbike.ro

©2020
Back to content