Horwin CR6 - EVmotorbike

EVmotorbike SRL
Distribuitor autorizat TINBOT, Yadea, SUR-RON in Romania.
Scutere si Motociclete electrice.
Du-te la conținut
Produs NOU!

Complet nou CR6 si CR6 PRO
Intra intr-o noua era a E-Mobilitatii
_________________________

Iti taie rasuflarea. Te inspira sau doar fantastic.
Ii poti spune cum doresti.
Noul CR6 si CR6 PRO sunt capodopere in ceea ce priveste E-Mobilitatea.
Dupa ani de dezvoltare si cooperare cu mari producatori in domeniu din toata lumea, in sfarsit a fost creata o motocicleta complet electrica.
Cu siguranta iti va da fiori reci - fara compromisuri, incarcarea este necesara doar dupa 150 Km de mers iar performanta nu va scadea deloc. Cu o acceleratie de la 0 - 60 km/h in numai 6 secunde si cu o viteza maxima de 105 Km/h (CR6 PRO) acest vehicul este revolutionar in toata puterea cuvantului.95 Km/h
Vitexza maxima (limitata)
150 Km
Autonomie
134 Kg
Masa neta
105 Km/h
Viteza maxima (limitata)
130 Km
Autonomie
140 Kg
Masa neta
Imaginile spun totul.
Imaginile spun totul.
Imaginile spun totul.
_______________________
E-MOBILITATEA NU A ARATAT NICIODATA ASA BINE
Alege propiul stil cu noul HORWIN CR6
_______________________________________
Fara linii drepte sau design de scuter demodat.
HORWIN CR6 sigur nu este plictisitor.
Pentru a iti defini propiul stil, pot alege intre cele patru colori.
Iti place ce vezi? Bine! Nu vei gasi o alta motocicleta
ca aceasta in alta parte.

FARURI LED
Vizibilitate perfecta cu ajutorul tehnologiei LED
_____________________

Faza scurta la fel ca si cea lunga cu tehnologie LED performanta, iti va arata calea pe intuneric. Lampile lumineaza mai puternic ca niciodata cu o lumina LED perfect curata. Lumina de pana la 28.000 candele, proiectata de cele 6 module LED printr-o lupa de sticla direct pe sosea, pentru a asigura o vizibilitate buna pe timp de noapte. Rezultatul vorbeste de la sine: o lumina de 5 ori mai buna si mai eficienta cu vizibilitate crescuta,  comparat cu un bec halogen de pe mopedele traditionale.

Apropo: Multumita tehnologiei LED consumul de energie este minim, ce va da o autonomie mai mare si mai multa putere drumului dumneavoastra.

Control total
pe un cockpit clasic
____________________
Prezentarea generala este totul. Afisajul mare al lui Horwin CR6 va arata toate informatiile de care aveti nevoie in timpul calatoriei: viteza, distanta ramasa, modul de condus, temperatura si multe altele. Intr-un design clasic Retro combinat cu o tehnologie moderna. Lumina de fundal va arata toate informatiile vizibil pe timpul noptii.
Ranger Street
BATERII NOI - AUTONOMIE MAI MARE
Celule Litiu-Ion 18650 de la Panasonic
________________________

INCARCARE RAPIDA.
Multumita unei tehnologii revolutionare, vei avea destula putere chiar si dupa 20 minute de incarcare, pentru a parcurge o distanta de 20-30 km. Ii ia aproape 3 ore pentru o incarcare maxima a bateriilor. Procedeul dinamic de incarcare protejaza celulele pe cat posibil pentru a atinge o performanta corespunzatoare chiar si dupa cativa ani.
Deci poti fi sigur ca sursa de putere a motocicletei tale este intotdeauna intacta si functioneaza perfect. HORWIN garanteaza bateria 2 ani!
Putere fara sfarsit inseamna mai multa distractie.
HORWIN CR6 foloseste cele mai moderne baterii Litiu-ion. Pachetul de baterii de 55Ah se incarca in aproximativ 3 ore de la 0 la 80% si ofera o autonomie de 150 Km. La fel ca la cel mai mare producator auto de azi, bateriile din CR6 au un scut protector de siguranta. Acesta nu este afectat de vibratiile din timpul mersului sau nu face sa cada de pe motocicleta. Integriatatea bateriilor este asigurata chiar si in cazul in care anumite celule nu mai functioneaza.
Protectie 360º
multumita unui sistem de top, de management al bateriei (BMS)
_____________________________________

Scurt-circuit

Neuniformitate
Suprasarcina

Descarcare toala

Supravoltaj

Temperatura ridicata
UNITATE DE CONTROL SMART
Controlerul orientat in camp
_____________________

Pentru a gasi echilibrul perfect intre performanta si distanta parcursa, HORWIN CR6 verifica constant stilul dvs. de condus si modul incare o faceti. Este numit si creerul vehiculului electric, Controlerul (FOC) va monitoriza nevoia de putere din acceleratie, si va transforma asta intr-o informatie smart transmitand magia catre roata vehiculului. Rezultatul fiind fenomenal - o experienta totala de condus care nu poate fi descrisa in cuvinte.


CR6 - Performanta fara limita
energie interminabila inseamna distractie fara limita
____________________

Uita de motocicletele conventionale. HORWIN CR6 impune un nou standard in mobilitate electrica cu o viziune concentrata spre performanta combinata cu un nou controler si un motor electric puternic. Cine zice ca “Mobilitatea electrica nu este distractie” sigur nu a stat in saua noului HORWIN CR6.

7,2 kW putere maxima si o viteza maxima de 95 Km/h garanteaza placerea conducerii.
CR6 PRO - O NOUA PUTERE UNICA
motor electric HORWIN
____________________

Noul motor electric dezvoltat de HORWIN combinat cu o cutie de viteze in 5 trepte manuala este probabil cea mai revolutionara performanta din clasa sa.  Combina placerea pura a condusului cu un mediu mai curat la fel cum o cunoasteti de la o motocicleta conventionala. Aceleratia de la 0-60 in 6 secunde cu o viteza maxima de 105Km/h este probabil unica in aceasta clasa de performanta!
Sistem de franare CBS
pentru o distanta de franare mai redusa
____________________

Cand franezi de urgenta, sistemul de franare CBS va imparti forta de franare intre discurile fata si spate, reducand distanta de oprire si asigurand o franare sigura la viteze mari.
Franele de sensibilitate mare va asigura o manevrabilitate extrem de precisa char si pe conditii de ploaie.
Discurile de frana perforate de 260 mm pe fata si cele de 220mm pe spate garanteaza o franare sigura si eficienta in toate conditiile meteo.

Dezvoltat pentru EUROPA
dimensiuni pentru piata Europeana
_____________________

Europenii sunt mai mari si mai grei - de asta noi am avut grija in timpul dezvolatarii sa adaptam pozitia sezutului, marimea seii, etc. conform cerintelor.
Chiar si copilotul va avea destul spatiu pe CR6 pentru o calatorie relaxata. Ia un loc si beneficiaza de o experienta de calatorie placuta pe noul CR6.

E-Mobilitate subventionata  in toata
EUROPA
_____________________

Depinzand de tara unde locuiesti, cand cumperi un vehicul electric vei avea suport de la guvern, organizatii sau companii. Va rugam luati legatura cu institutia de stat locala pentru mai multe informatii detaliate. Deoarece, trecand la un vehicul electric este o situatie in care castigi si tu si mediul.


HORWIN CR6  (permis auto A1)
35.990 RON TVA inclus

HORWIN CR6 PRO (permis auto A1)
41.599 RON TVA inclus

V-ați convins? Contacți-ne sau descărcați broșura
Showroom si Service
Str. Catanoaia Nr. 33
Sector 3, cod postal 032903
Bucuresti (Romania)
+40 751 519 940 Cristi
office@evmotorbike.ro

©2022
Înapoi la cuprins